Natuursteen schoonmaken en onderhoud

Natuursteen is een prachtig materiaal, en de vele soorten hebben allemaal hun eigen aanpak. Geen enkele natuursteen is hetzelfde, en je moet altijd scherp zijn op de reacties van het steen. Naarmate stenen ouder worden of verwaarloosd raken, is er zorg en aandacht nodig om het te herstellen en vuil en vuil te verwijderen en scheuren en gaatjes te dichten.

 

Natuursteen en zijn compositen kunnen in hun oude glorie worden hersteld met de juiste toepassing van restauratie- en reinigingstechnieken. We reinigen de afdichting, polijsten en herstellen natuursteen en behouden zo de natuurlijke schoonheid er van.

 

Reinigen
Verwijderen van morsen, etsvlekken, verf, lijm, plakbandresten en oppervlaktekleuring.

 

Polijsten
Met het gebruik van verschillende gegradeerde diamantschijven of schurende carbonpads werken we de verschillende kwaliteiten over het vloeroppervlak om slijtage en  krassen te verwijderen. Nivellering van het vloeroppervlak voor een diepe reflecterende glans.

 

Impregneren
Door een onder de oppervlakte impregnerende sealer aan te brengen, zal deze methode de absorptie van gemorste stoffen in het poreuze steenoppervlak afstoten en vertragen.

 

Nu is je vloer hersteld!

 

A&P reiniging heeft die kennis in huis

Dè specialist in vloeronderhoud

Bel: 0228-510 340

Info@ap-reiniging.nl